Ahmet Menşa KAYA - Okul Müdürü

1972 Trabzon doğumludur. Aslen Harita Mühendisi olup, 1997 yılında  olarak Çağlayan Okçu İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. Sırasıyla Okçu İlköğretim okulu, Ortahisar Piri Reis İlkokulu, Esiroğlu Şehit Er Mehmet Akyüz İlkokulu ve Ortahisar Ali Kemal Aktürk İlkokullarında müdür yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 2015 Eylül döneminde Maçka Başar ilkokulu Müdürlüğüne atanmış olup, aynı ilçede görevlendirme ile şube müdürlüğü ve daha sonra İş Güvenliği Uzmanı olarak hizmet vermiştir. Haziran 2020 yeniden görevlendirme döneminde okulumuza görevlendirilmiştir.  "Temel Eğitim Okul Binalarının Yer Seçimi Analizi-TRABZON/Akçaabat Örneği" konulu teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır.

C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olup, Asbest Söküm Uzmanlığı sertifikaları bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.